Despre Noi

Echipa SoulCare

Anda Mogoș

Psihoterapeut, Fondator SoulCare

Ai încercat să te gândești mai puțin. Să simți altfel. Să nu mai simți așa de mult. Să nu mai faci. Tot ce știai, ai încercat, și cu toate astea, nu ești bine. Aici intervin eu.

Eu sunt Anda. 

Anda cu biroul ei primitor, plin de cărți și lumină caldă, și cu o ceașcă de cafea bună. Sunt omul cu care o sa întorci lucrurile pe toate părțile – cum ai făcut-o și singur sau cu prietenii sau cu Google…

Servicii:

 • Psihoterapie Adulți
 • Psihoterapie Cuplu și Familie
 • Consultanță Bussiness pentru Psihoterapeuți

Telefon:

0746 099 773

Mădălina Călin

Psihoterapeut

Cred că oamenii se pot schimba atunci când sunt acceptați necondiționat, cand sunt incurajati și au șansa să aleagă pentru viața lor.

Servicii:

 • Psihoterapie Adulți
 • Psihoterapie Copii și Adolescenți

Telefon:

0722 332 325

Alina Munteanu

Psihoterapeut

Salutare.

Până în iulie 2026 nu mai sunt la cabinet pentru că sunt în concediu de creștere copil, dar te încurajez să apelezi la unul din colegii mei.

Dacă ai nevoie de acest tip de ajutor, de psihoterapie, nu renunța până nu găsești pe cineva potrivit pentru tine.

Cu bine,
Alina

Eu sunt Alina, sunt căsătorită de 13 ani, am două fetițe scumpe și drăgălașe și mă bucur tare de tot de viața cu ele.

Îmi place mult să ajut oamenii să înțeleagă de unde vine durerea pe care o au, să îi dea o voce, să lucrăm împreună la vindecarea acesteia și… să fie blânzi cu ei. Sunt un mare fan al cărților și al plimbărilor pe-afară.

Servicii:

 • Psihoterapie Adulți

Telefon:

0741 919 720

Adela Enache

Consilier psihologic

Eu sunt Adela – femeie, soție, mamă, psiholog, prietenă. Deși m-am născut în Maramureș, am locuit la Sibiu și am studiat la Cluj, am prins rădăcini în București, unde văd în mod egal oportunități și provocări (bucureștenii știu despre ce vorbesc).

Eu ajut oamenii să aibă relații sănătoase. Cred cu tărie că am fost creați să fim în relație, în primul rând cu Dumnezeu, dar și cu oamenii. În lucrul meu cu clienții, îmi doresc ca experiența bună din cabinet să fie o mostră  de siguranță, încredere, autenticitate, energie și reciprocitate, toate fiind elemente întâlnite în relațiile sănătoase. Cred că oamenii se schimbă și se dezvoltă atunci când se simt in siguranță si sunt acceptați așa cum sunt.

Servicii:

 • Psihoterapie Adulți
 • Psihoterapie Copii și Adolescenți

Telefon:

0742 234 659

Melinda Copaci

Specialist Play Therapy

Sunt Melinda. Mi-am început călătoria la malul mării, apoi m-am mutat în București, hotărâtă să schimb lumea. Dar ca să o schimb, a trebuit să o văd prin ochii unui copil.

Copiii sunt mereu pozitivi. Sunt incredibil de curioși. Cred imposibilul pentru că nu îl văd ca fiind imposibil. Sunt visători și vizionari. Sunt vulnerabili…

Servicii:

 • Psihoterapie Copii și Adolescenți

Telefon:

0746 236 354

Victor Condorachi

Psihoterapeut

Sunt Victor și ajut persoane, cupluri și familii să își recapete bucuria și armonia atunci când au trecut prin momente grele.

Suntem ființe profund relaționale și cu toții tânjim după conexiuni autentice și pline de semnificație. Doar când suntem „conectați” simțim că trăim cu adevărat. Și cu toate acestea, deseori, relațiile noastre nu sunt atât de împlinitoare pe cât ne dorim. Ba mai mult, cele mai mari suferințe vin adesea tocmai din direcția relațiilor.

Servicii:

 • Psihoterapie individuală adulți;
 • Psihoterapie de cuplu sau familie.

Telefon:

0731 013 335